Aukční a komisní prodej, nákup za hotové, expertizy, poradenství, budování sbírek
english
česky

galerie Pictura

galerie pictura
Jirků Boris (1955 - ) Interiér, 1999
Pořadové číslo: 113
Technika a rozměr:
akryl, sololit
včetně autorského rámu 120 x 69,5 cm
Značeno:
značeno dole uprostřed: Boris Jirků 99
Vyvolávací cena: 85.000 Kč
Neplatná výše Vašeho limitu. min. částka 85.000 Kč
Potvrzuji svůj zájem účastnit se dražby v zastoupení formou podání limitu pro výše uvedené dílo.
Zadejte Vaše telefonní číslo
Na tomto čísle Vás budou naši operátoři během aukce kontaktovat.
Potvrzuji svůj zájem účastnit se dražby v zastoupení pomocí telefonického spojení pro výše uvedené dílo. V případě, že se nepodaří navázat telefonické spojení se zmocnitelem (dražba po telefonu), souhlasí zmocnitel s tím, že bude dílo pro něho vydraženo za vyvolávací cenu pokud nebude jiný zájemce.
Informace o autorovi:
Malíř, ilustrátor, sochař. Studium na pražské AVU u prof. Paderlíka. Vedl 17 let výuku figurální kresby a malby na VŠUP v Praze. Krátce působil jako rektor. Nyní vede výuku figurální kresby a malby na Fakultě designu a umění Ladislava Sutnara Západočeské univerzity v Plzni. Současně je vedoucím a garantem doktorandského a magisterského programu – klasická média (figurální – kresba, grafika, ilustrace, malba, plastika) na Fakultě výtvarných umění Akademie umění v Banské Bystrici.
Věnuje se také knižní a novinářské ilustraci, grafice, kovové a dřevěné plastice. Časté samostatné i kolektivní výstavy. Jeho dílo je zastoupeno např. v NG Praha, Státní galerii Zlín, Východočeské galerii v Pardubicích a ve soukromých sbírkách v tuzemsku i zahraničí.
Tento web používá pouze Nutné cookies, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky.
Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies. Další informace